Would you like to go to our United States site?

Εισαγωγη

Η εταιρία Rhapsody International Inc., (εφεξής «Napster») και οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες και θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, (“εμείς”, “εμάς” και “μας”), εκτιμούν την αγορά σας και τη χρήση των ιστοσελίδων μας, των κινητών εφαρμογών και λογισμικών, (γραφικά στοιχεία), και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα και λοιπές υπηρεσίες (εφεξής «υπηρεσίες»).

Αυτή είναι η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας. Εξηγεί πώς συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς και πώς χρησιμοποιούνται όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες ή όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας διαφορετικά. Εξηγεί επίσης πώς συλλέγονται οι πληροφορίες και τι επιλογές μπορεί να υπάρχουν στη διάθεσή σας ώστε να ελέγξετε τη συλλογή και την χρήση των πληροφοριών σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ειδικοί όροι ισχύουν για εσάς, ανάλογα με την περιοχή όπου ζείτε (η «Σχετική Επικράτεια»), οι οποίοι ειδικοί όροι βρίσκονται στο τέλος του παρόντος εγγράφου.

Με την πρόσβαση και τη χρήση των Υπηρεσιών, ή μέσω της ρητής συμφωνίας σας όταν σας ζητηθεί, αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου και (α) Συμφωνείτε και αναγνωρίζετε ότι έχετε τη δύναμη να συνάψετε την παρούσα συμφωνία (δείτε τις απαιτήσεις του κατωτάτου ορίου ηλικίας στους Όρους Χρήσης της Napster), (β) δίνετε συγκατάθεση για τη συλλογή μας, την αποθήκευση και την χρήση των πληροφοριών σας, όπως περιγράφεται στο παρόν έγγραφο, και (γ) επιβεβαιώνετε ότι είστε εξοικειωμένοι και ότι συμφωνείτε και δεσμεύεστε από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους περιορισμούς της ή τα προσόντα της, με τις συχνές της τροποποιήσεις. Εάν δεν συναινείτε, δεν θα πρέπει να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες. Όπως περιγράφεται παρακάτω, η συλλογή και η χρήση ορισμένων πληροφοριών (όπως και η πρόσβαση στις επαφές ή τις φωτογραφίες της συσκευής σας) μπορεί να απαιτεί ξεχωριστή άδεια από εσάς.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – ελπίζουμε το διάβασμά της να είναι τόσο διασκεδαστικό όπως ήταν και το γράψιμό της!

Γιατι Συλλεγουμε Πληροφοριεσ;

Η Napster συλλέγει πληροφορίες από εσάς προκειμένου να παρέχει μια βελτιστοποιημένη και προσαρμοσμένη εμπειρία για εσάς και όλους τους χρήστες κατά την χρήση των υπηρεσιών, όπως επίσης και για να μας επιτρέψετε να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες. Η συλλογή αυτών των πληροφοριών είναι μια συμβατική απαίτηση σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης. Η μη παροχή από εσάς των απαραίτητων πληροφοριών μπορεί να μην μας επιτρέψει να σας παρέχουμε κάποιες ή όλες τις Υπηρεσίες.

Τι Ειδουσ Πληροφοριεσ Η Napster Συλλεγει;

  1. Πληροφορίες Που Συλλέγουμε Αυτόματα

    Όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες ειδικές διαθέσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία, διατήρηση και ενίσχυση των υπηρεσιών, και την παροχή των Υπηρεσιών σε εσάς, συμπεριλαμβανομένων:

    • Πληροφορίες σύνδεσης:Συλλέγουμε το Πρωτόκολλο του Internet σας («IP») την διεύθυνση, το δίκτυο ή τον φορέα παροχής, τα αιτήματα web, τον μετρητή πρόσβασης, τις σελίδες που επισκευτήκατε, την έκδοση της εφαρμογής, τις διακοπές λειτουργείας, το περιεχόμενο που είχατε πρόσβαση ή που κάνατε download, τον web browser, τους συνδέσμους που κάνατε κλικ, και την ιστοσελίδα που αναφέρατε σε εμάς.

    • Πληροφορίες συσκευής: Συλλέγουμε πληροφορίες της συσκευής που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου του υλικού, το λειτουργικό σύστημα και την έκδοση, και τα μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

    • Γενικές πληροφορίες τοποθεσίας: Εμείς συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη γενική θέση της συσκευής σας (πόλη ή περιοχή) όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, συνήθως με βάση τη διεύθυνση IP σας.

    • Πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης: Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσουμε τα Cookies και Web Beacons για τη συλλογή πληροφοριών. Ανατρέξτε στην ενότητα «Κοοκιές, Διαφήμιση και Υπηρεσίες Ανάλυσης» παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Η πληροφορία αυτή μας επιτρέπει να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και να βελτιστοποιούμε την εμπειρία σας μαζί με την Napster σύμφωνα με την περιοχή σας, συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης, κ.λπ. Με την αποδοχή αυτής της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, μας δίνετε την άδεια για τη συλλογή και την αποθήκευση αυτού του είδους πληροφοριών. Μην συνδέεστε ή χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες αν δεν δίνετε συναίνεση.

  2. Πληροφορίες Που Θέτετε Στην Διάθεση Μας:

    Συλλέγουμε πληροφορίες που παρέχετε απευθείας σε εμάς, μεταξύ των οποίων:

    • Προσωπικές πληροφορίες:Μπορείτε να μας δώσετε προσωπικές πληροφορίες όπως το όνομά σας, δημογραφικά στοιχεία, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα χρήστη ή όνομα οθόνης, τον κωδικό πρόσβασης, ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και την γλώσσα προτίμησης σας.

    • Αλληλεπίδραση:Συλλέγουμε πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε οποιεσδήποτε διαδραστικές λειτουργίες των υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένης της δραστηριότητας ακρόασης, τους όρους αναζήτησης, καθώς και πληροφορίες τις εισόδους συσκευής), όταν συμμετέχετε σε μια έρευνα, διαγωνισμό ή προώθηση – όταν κάνετε εγγραφή σε ένα ενημερωτικό δελτίο ή λίστα e-μαιλ – όταν ενημερώνετε το προφίλ σας – κάνετε αγορά, κάνετε πρόσβαση, δηλώνετε ένα περιεχόμενο ως «αγαπημένο» ή κάνετε download περιεχομένου, πιστώσεων ή άλλων προϊόντων μέσω των Υπηρεσιών – αναζητάτε την εξυπηρέτηση πελατών ή οποιουδήποτε άλλου είδους επικοινωνία μαζί μας.

    • Πληροφορίες της πληρωμής σας:Συλλέγουμε πληροφορίες πληρωμής (όπως τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας), πληροφορίες για τις συναλλαγές σας και τις σχετικές πληροφορίες.

    • Άλλα άτομα (τρίτους):Συλλέγουμε πληροφορίες που μας παρέχετε για άλλους (για παράδειγμα, όταν αναφέρεστε σε ένα φίλο για την Napster), σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

    • Υπηρεσίες τρίτων:Μπορείτε να μας παρέχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς όσο αφορά υπηρεσίες τρίτων, όπως το Facebook ή την Amazon, όπως το όνομά και τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Συλλέγουμε τις εν λόγω πληροφορίες, σύμφωνα με τις πολιτικές της εν λόγω υπηρεσίας. (Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι σε περίπτωση που τρίτοι παραβιάσουν τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε ισχύοντες νομοθεσίες, κανόνες ή κανονισμούς σε σχέση με τις πληροφορίες που θέτουν στη διάθεση μας, από αυτές. Ανατρέξτε στην ενότητα «Πώς Μοιράζονται Οι Πληροφορίες Σας Με Τρίτους;» παρακάτω, για την αποκήρυξη μας σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας από τρίτους με τους οποίους μπορείτε ή αποφασίζετε να μοιραστείτε πληροφορίες.)

    • Πληροφορίες λογαριασμού:Μπορείτε να μας εξουσιοδοτήσετε την πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού για λογαριασμούς που σχετίζονται με το πως δέχεστε τις Υπηρεσίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας, όπως τους λογαριασμούς στα κατάστημα εφαρμογών και των συνδεδεμένων λογαριασμών στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία μας επιτρέπουν να παρέχουμε μια ταχύτερη και ευκολότερη onboarding εμπειρία.

    • Μουσική βιβλιοθήκη:Μπορείτε να επιλέξετε ρητά να μας δώσετε την πρόσβαση στα αρχεία της μουσικής σας βιβλιοθήκης που είναι αποθηκευμένα τοπικά στη συσκευή σας.

    • Τηλέφωνο, δίκτυο σύνδεσης και Wi-fi:Μπορείτε να μας δώσετε την άδεια για πρόσβαση στο τηλέφωνο σας (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου σας), ή πληροφορίες σχετικά με το κινητό ή το δίκτυο Wi-Fi που θα είναι συνδεδεμένο στη συσκευή σας. Η πληροφορία αυτή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ταχύτερα ένα λογαριασμό για εσάς, ώστε να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία σας αν είστε πελάτης μίας από τις πολλές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας μας, ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας πιο εύκολα σε περίπτωση που χρειαστεί.

    • Συγκεκριμένη τοποθεσία:Μπορείτε να μας εξουσιοδοτήσετε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με μια συγκεκριμένη τοποθεσία σας έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε περιεχόμενο ανάλογα με την τοποθεσία σας ή άλλες πληροφορίες σχετικά με κοντινούς φίλους ή γεγονότα. Δεν θα έχουμε ποτέ πρόσβαση στην συγκεκριμένη τοποθεσία εάν εσύ δεν μας δώσετε την συγκατάθεσή σας.

    • Επαφές:Μπορείτε να μας παραχωρήσετε ρητή άδεια για την πρόσβαση στη λίστα επαφών σας ώστε να βρείτε τους φίλους σας που είναι, επίσης, χρήστες των Υπηρεσιών ή ώστε να τους καλέσετε να συμμετάσχουν. Εμείς ποτέ δεν θα έχουμε πρόσβαση στις επαφές σας χωρίς τη ρητή άδειά σας και θα έχουμε πρόσβαση μόνο στις συγκεκριμένες επαφές που θα μας επιτρέψετε εσείς.

    • Φωτογραφίες και κάμερα:Μπορείτε να μας παραχωρήσετε ρητή άδεια για την πρόσβαση στη λίστα επαφών σας ώστε να βρείτε τους φίλους σας που είναι, επίσης, χρήστες των Υπηρεσιών ή ώστε να τους καλέσετε να συμμετάσχουν. Εμείς ποτέ δεν θα έχουμε πρόσβαση στις επαφές σας χωρίς τη ρητή άδειά σας και θα έχουμε πρόσβαση μόνο στις συγκεκριμένες επαφές που θα μας επιτρέψετε εσείς.

    • Μικρόφωνο:Μπορείτε να μας παραχωρήσετε ρητή άδεια για την πρόσβαση στο μικρόφωνο της συσκευής σας, ώστε να καταστούν δυνατά ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως ο φωνητικός έλεγχος για να ταιριάξει με το τραγούδι που αντιστοιχεί. Δεν καταγράφουμε ή αποθηκεύουμε πληροφορίες ήχου από το μικρόφωνο. Εμείς ποτέ δεν θα αποκτήσουμε πρόσβαση στο μικρόφωνό σας χωρίς την συγκατάθεσή σας, και μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση.

    • Αισθητήρες άλλων συσκευών:Μπορείτε να μας επιτρέψετε να συλλέξουμε πληροφορίες από διάφορους αισθητήρες της συσκευή σας ώστε να σας παρέχουμε καλύτερες συστάσεις περιεχομένου, όπως επίσης και της χρήσης του επιταχυνσιόμετρου της συσκευής σας για να σας προτείνουμε μουσική, ανάλογα με την ταχύτητα στην οποία βρίσκεστε.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Μας χορηγείτε άδεια ώστε να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες είτε υποδεικνύοντας ρητά την άδειά σας σε ότι αφορά την τοποθεσία, τις επαφές, τις φωτογραφίες και τη φωτογραφική μηχανή, ή πληροφορίες μικροφώνου, ή, σε περίπτωση άλλων πληροφοριών που οικειοθελώς υποβάλετε στην Napster, με την αποδοχή αυτής της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων και ακολούθως, μας παρέχοντας τις πληροφορίες. Εάν δεν συναινείτε στην συλλογή αυτού του είδους πληροφοριών, μην μας τις παρέχετε και μην μας χορηγείσετε την άδεια.

  3. Πωσ Η Napster Χρησιμοποιει Τισ Πληροφοριεσ Σου;

    Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των:

    • Παροχή, διατήρηση, ενημέρωση, ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών.
    • Διαδικασίες πληρωμών και άλλων συναλλαγών, βεβαίωση των δικαιωμάτων σας ώστε να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες, και αποστολή επιβεβαιώσεων και τιμολογίων.
    • Αποστολή τεχνικών ανακοινώσεωνn, ενημερώσεων, ειδοποιήσεις ασφαλείας και αποστολή μηνυμάτων υποστήριξης και διοικητκών θεμάτων.
    • Απάντηση στα σχόλιά σας, τις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας και την παροχή εξυπηρέτησης πελατών.
    • Επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα, τις ενημερώσεις, υπηρεσίες, προσφορές, την στοχευμένη διαφήμιση, τις προωθητικές ενέργειες, το περιεχόμενο, τα γεγονότα που προσφέρονται από την Napster κτλ, καθώς και άλλες πληροφορίες.
    • Παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης και των δραστηριοτήτων των Υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα, για τη βελτίωση των υπηρεσιών, την πληρωμή ή την αναφορά στους κατόχους δικαιωμάτων ή ακόμα και τον υπολογισμό των πληρωμών που οφείλονται στην Napster από τους διαφημιστές.
    • Παροχή διαφήμισης που βοηθά στην υποστήριξη των Υπηρεσιών.
    • Καθορισμός του περιεχομένου που παρέχουμε στη διάθεσή σας (μερικές από τις άδειες χρήσης περιεχομένου μας διαφέρουν από χώρα σε χώρα).
    • Εξατομίκευση των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της παροχής διαφημίσεων, συστάσεων, το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας, τις προτιμήσεις, ή την τοποθεσία σας.
    • Διαδικασία διαγωνισμού ή προώθησης συμμετοχών και βραβείων.
    • Συνδυασμός των πληροφοριώνπου που λαμβάνουμε από άλλες πηγές ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.
    • Δημιουργία και συντήρηση του προσωπικού σας προφίλ (περιγράφεται παρακάτω);
    • Προστασία της Napster και των χρηστών μας.
    • Διεξαγωγή της παροχής υπηρεσιών Διαφήμισης και των Υπηρεσιών Analytics (περιγράφεται παρακάτω)
    • Εκτέλεση οποιουδήποτε αλλού σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν οι πληροφορίες

    Οι πληροφορίες σας διατηρούνται τουλάχιστον για όσο διάστημα τηρείτε τον λογαριασμό σας. Ενδέχεται να διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες, όπως ενδεικτικά, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, πληροφορίες από τη μεταξύ μας επικοινωνία, καθώς και πληροφορίες λογαριασμού, για πρόσθετο χρονικό διάστημα, το οποίο μπορεί να είναι όσο κρίνεται απαραίτητο ή επιτρέπεται σε συνάρτηση με τον σκοπό για τον οποίο λήφθηκαν οι πληροφορίες. Αν δεν μας ζητήσετε τη διαγραφή των παραπάνω πληροφοριών, διατηρούμε τις πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας και να έχετε πρόσβαση στον ίδιο λογαριασμό, με το ίδιο ιστορικό και τις ίδιες προτιμήσεις. Έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε κάθε πληροφορία που επιτρέπει την αναγνώρισή σας όπως περιγράφεται παρακάτω.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Συλλέγουμε τις πληροφορίες σας για να κάνουμε την εμπειρία σας στην Napster καλύτερη.

  4. Πωσ Μοιραζονται Οι Πληροφοριεσ Σου Με Αλλουσ;

    Τόσο η Napster όσο και εσείς, μπορείτε μερικές φορές να κάνετε τις πληροφορίες σας διαθέσιμες σε τρίτους, στις ειδικές περιπτώσεις που περιγράφονται παρακάτω. Στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία ή τις έννομες σχέσεις της Napster με τρίτους, η Napster δεν ευθύνεται ούτε αναλαμβάνει την ευθύνη για τη χρήση οποιονδήποτε πληροφοριών σας ή πρακτικές απορρήτου από τρίτους (λάβετε υπόψη σας ότι στο τέλος του εγγράφου παρατίθενται ειδικοί όροι για τη δική σας γεωγραφική τοποθεσία (εάν υφίσταται).

  5. Απαραίτητη Κοινή χρήση με τους Συνεργάτες της Napster

    H Napster μπορεί να μοιραστεί σχετικές πληροφορίες που αφορούν εσάς με συγκεκριμένα τρίτα μέρη, όπως, τους εταίρους της. Για παράδειγμα, οι εταίροι επεξεργασίας πιστωτικών καρτών μας, χρειάζονται ορισμένες πληροφορίες για την επεξεργασία της πληρωμής σας, οι δε συμβεβλημένες με εμάς εταιρείες εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σας ζητήσουν ορισμένες πληροφορίες προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματά σας. Επιπλέον, σύμφωνα με τις άδειες χρήσης του περιεχομένου, ενδέχεται να υποχρεούται να παρέχει στους κατόχους των δικαιωμάτων με ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με το πώς οι χρήστες μας χρησιμοποιούν και έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο. Οι συνεργάτες μας υποχρεούνται να τηρήσουν τις αυστηρές συμβατικές κατευθυντήριες γραμμές ώστε να κρατήσουν εμπιστευτικά όλες τις προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες μόνο για τους επιτρεπόμενους σκοπούς.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Αυτή η κατηγορία κοινοποίησης είναι απαραίτητη για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες. Αν δεν συμφωνείτε με αυτόν τον όρο, μην έχετε πρόσβαση ή μην χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες.

  6. Το Προσωπικό Σου Προφίλ

    Όταν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά τις Υπηρεσίες, σας εκγχωρείτε ένα προφίλ της Napster, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανακαλύψετε και να μοιραστείτε μουσική, όπως επίσης και να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι ότι το προφίλ της Napster θα ανοιχτό για το κοινό, αλλά θα είναι ανώνυμο (δηλαδή, δεν θα εμφανιστεί το πραγματικό σας όνομα ή οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές πληροφορίες). Μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας με την προσθήκη προσωπικών πληροφοριών, όπως παραδείγματος χάρη μία φωτογραφία ή το όνομά σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν το προφίλ σας θα είναι δημόσιο ή ιδιωτικό, και μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις όσο αφορά το αν θα είναι δημόσιο ή ιδιωτικό οπότε θελήσετε.

    • ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΌΣΙΟΟι πληροφορίες του προφίλ σας (οι οποίες περιλαμβάνουν οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που έχετε παράσχει, τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους χρήστες, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μουσική που ακούτε) θα είναι προσβάσιμες σε άλλους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που δεν είναι χρήστες των υπηρεσιών. Τρίτοι μπορεί να ψάξουν το προφίλ σας αν έχουν το username ή το ψευδώνυμό σας, το πραγματικό όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (παρόλο που εμείς δεν θα τους παρέχουμε το πραγματικό όνομα ή τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε όποιον δεν μας δείξει πρώτα πως γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες). Εάν προσαρμόσετε τις πληροφορίες στο προφίλ σας, μπορεί να σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να παραμείνει δημόσιο και ότι μπορεί να είναι αναγνωρίσιμο από τους άλλους. Δίνετε την άδειά σας σε εμάς και τους εταίρους μας να χρησιμοποιήσουμε τις δημόσιες πληροφορίες που σχετίζονται με το προφίλ σας (συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι έχετε ένα δημόσιο προφίλ στην Napster) για την προώθηση και τη βελτίωση των Υπηρεσιών ή για να βοηθήσουμε τους άλλους (είτε είναι χρήστες των Υπηρεσιών είτε όχι) να σας βρουν και να χρησιμοποήσουν τις Υπηρεσίες.

    • ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΊΛ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΌ:Το προφίλ σας και όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με αυτό θα κρυφτούν εντελώς από όλους τους άλλους ανθρώπους και δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για διαφημιστικούς σκοπούς. Δεν θα είστε, ωστόσο, σε θέση να χρησιμοποιήσετε ορισμένα χαρακτηριστικά ή ορισμένες λειτουργίες των Υπηρεσιών.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Μπορείτε να επιλέξετε εάν το προφίλ σας θα είναι δημόσιο ή ιδιωτικό. Εάν επιλέξετε να είναι ιδιωτικό, το προφίλ και το περιεχόμενό σας θα είναι ουσιαστικά αόρατα και δεν θα είναι δυνατό να εντοπισθούν από άλλους, αλλά επίσης δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργείες των Υπηρεσιών. Αν αφήσετε το προφίλ σας δημόσιο, μπορείτε να επιλέξετε εάν και πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας με πρόσθετες πληροφορίες ή να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες.

  7. Αλληλεπιδράσεις με άλλα Κοινωνικά Δίκτυα

    Οι Υπηρεσίες μπορεί να σας προσφέρουν εργαλεία που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε τον λογαριασμό σας της Napster με ένα κοινωνικό δίκτυο τρίτων (όπως το κουμπί «Like» του Facebook ή το κουμπί «Tweet» του Twitter. Τα χαρακτηριστικά αυτά σας επιτρέπουν να μοιράζεστε πληροφορίες από τις Υπηρεσίες με τους φίλους σας, το κοινό ή άλλα τρίτα μέρη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκοπό και το πεδίο εφαρμογής του πώς αυτά τα χαρακτηριστικά συλλέγουν και ανταλλάσσουν δεδομένα, μπορείτε να επισκεφθείτε τις πολιτικές απορρήτου των φορέων που παρέχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Εάν χρησιμοποιείτε λειτουργίες κοινής χρήσης, θα πρέπει να ελέγξετε τις πολιτικές απορρήτου των εφαρμοστέων και κοινωνικών δικτύων τρίτων ώστε να μάθετε πώς συλλέγονται, επεξεργάζονται, αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται τα στοιχεία σας.

  8. Λαμβάνουσες Πληροφορίες Από Τρίτους

    H Napster μπορεί επίσης να λάβει τις πληροφορίες σας από τους συνεργάτες της, τις υπηρεσίες, ή τους διαφημιστές για να διευκολυνθεί η επιλογή των προτιμήσεων του περιεχομένου σας. Η χρήση πληροφοριών μέσω τρίτων διέπεται από τη δική τους Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η χρήση της Napster διέπεται από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    Εάν είστε συνδρομητής των Υπηρεσιών μέσω τρίτου Συνεργάτη, όπως εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ή κατασκευαστή συσκευών, ο Συνεργάτης αυτός μπορεί να μας διαβιβάσει τις πληροφορίες που του έχετε γνωστοποιήσει ώστε να είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε καλύτερη εξυπηρέτηση. Στην περίπτωση αυτή, οι πληροφορίες που θα λάβουμε από τον Συνεργάτη θα πρέπει να συμμορφώνονται με την παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου όπως στην περίπτωση που τις είχατε κοινοποιήσει απευθείας στη Napster.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις πολιτικές απορρήτου των τρίτων μερών που μοιράζονται τις πληροφορίες σας ώστε να καταλάβετε πώς θα τις χρησιμοποιήσουν και πώς θα τις μοιραστούν με την Napster.

  9. Η Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών της Napster

    Η API της Napster είναι μια διεπαφή με με την οποία άλλοι άνθρωποι μπορούν να αλληλεπιδράσουν με πληροφορίες της Napster και να κάνουν χρήση της σε νέους και ενδιαφέροντες τρόπους. Αν το προφίλ σας είναι δημόσιο, τρίτοι μπορεί να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με εσάς, που είναι διαθέσιμες στο δημόσιο προφίλ σας, μέσω από την Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων τις συνδέσεις σας μέσα στα πλαίσια των υπηρεσιών, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Η Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών (API) της Napster θα έχει πρόσβαση και θα διαθέσει το πλήρες φάσμα των δημοσίων πληροφοριών σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε την πρόσβαση της Διεπαφής Προγραμματισμού Εφαρμογών (API) της Napster όσο αφορά τις πληροφορίες σχετικά με εσάς, κάνοντας το προφίλ σας ιδιωτικό, σε σημείο όπου η Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών (API) της Napster θα πάψει να έχει τις πληροφορίες σας διαθέσιμες.

  10. Cookies and Web Beacons

    H Napster χρησιμοποιεί cookies, web beacons και τις σχετικές τεχνολογίες. Τα cookies είναι τμήματα του κειμένου που αποθηκεύονται ston web browser σας. Τα web beacons είναι συχνά αρχεία διαφανής εικόνας (ονομάζεται επίσης pixel) που παρακολουθούν τη χρήση μίας συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Προσωρινά και μόνιμα cookies και web beacons μπορεί να τοποθετηθούν στο πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας καθώς χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες, ώστε να εκτελέσουν διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων της άδεια σε μια σελίδα ώστε να σας αναγνωρίσει κάθε φορά που επιστρέψετε, να συγκεντρώσει ανώνυμα πληροφορίες χρήσης για τους σκοπούς ανάλυσης, να αποθηκεύσει τις προτιμήσεις, την ανταλλαγή πληροφοριών με ιστοσελίδες τρίτων και την παροχή σχετικών διαφημίσεων. Μερικά cookies θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες ή όταν επιλέξετε συγκεκριμένες προτιμήσεις, ενώ αλλά θα χρησιμοποιούνται συνεχώς. Μπορούν να διατίθενται από την Napster ή τους συνεργάτες μας. Αυτά τα συνεχές cookies και web beacons χρησιμοποιούνται για τους ακόλουθους σκοπούς:

    • Για να σας επιτρέψει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τις Υπηρεσίες και για να μας υπενθυμίσει το επίπεδο της συνδρομής σας.
    • Για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας και της χρήσης του site μας, και για να κατανοήσουμε τον τρόπο διαμόρφωσης της κυκλοφορίας, συλλέγοντας τη διεύθυνση IP, το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τοποθεσία, ημερομηνία και ώρα πρόσβασης, τις σελίδες που επισκέπτεστε και τη σελίδα από την οποία φτάσατε στην ιστοσελίδα μας.
    • Για να συντάξουν και να μεταφέρουν προς τρίτους (όπως διαφημιστές) συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους χρήστες μας από την άποψη αριθμών, σχέδια κυκλοφορίας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τοποθεσίες.
    • Για την εγγραφή σας στην υπηρεσία μας και για να θυμηθούμε τις προτιμήσεις σας.
    • Για την αναγνώριση επισκεπτών επανάληψης για στατιστικούς ή αναλυτικούς σκοπούς.
    • Για ανώνυμη παρακολούθηση αλληλεπίδρασης με online διαφημίσεις, όπως παραδείγματος χάρη, για την παρακολούθηση του πόσες φορές εμφανίζεται μια διαφήμιση και το πόσες φορές έχει πατηθεί.
    • Για να επιτραπεί πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο ασφαλίστρου ή για δοκιμή χαρακτηριστικών προϊόντως.
    • Μαζί με πρόσθετες πληροφορίες που συλλέγουμε από αλλού, για να πραγματοποιήσουμε συναλλαγές, όπως πωλήσεις μέσω πιστωτικών καρτών.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Συμφωνώντας με αυτή την Πολιτική Απορρήτου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των τεχνολογιών που περιγράφονται παραπάνω. Ωστόσο, έχετε τον έλεγχο πάνω σε αυτά. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στη Web μπορούν να ρυθμιστούν για να αφαιρέσετε ή να απορρίψετε τα cookies του προγράμματος περιήγησης (αυτό μπορεί να επηρεάσει τη διαθεσιμότητα και τη λειτουργικότητα των Υπηρεσιών). Ορισμένα flash cookies τρίτων πρέπει να απενεργοποιηθούν ξεχωριστά. Ενώ δεν μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα web beacons που χρησιμοποιούνται σε ιστοσελίδες, μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση τους επιλέγοντας τα cookies που αλληλεπιδρούν με αυτά. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες πηγές στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies και πώς μπορείτε να τα ελέγξετε.

  11. Διαφημίσεις και Υπηρεσίες στατιστικών χρήσης (Analytics)

    Μπορούμε να δώσουμε άδεια σε τρίτους να (i) παρέχουν περιεχόμενο και διαφημίσεις για λογαριασμό μας στο Διαδίκτυο και (ii) να παρέχουν υπηρεσίες στατιστικών χρήσης. Οι εν λόγω τρίτοι μπορούν να χρησιμοποιούν cookies, εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons), συστήματα τοπικής αποθήκευσης και άλλες τεχνολογίες για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση από εσάς των Υπηρεσιών και άλλων δικτυακών τοποθεσιών, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσής σας, του αναγνωριστικού της συσκευής, του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης, των σελίδων που προβάλατε, του χρόνου που αφιερώσατε για την περιήγηση σε αυτές, του περιεχομένου στο οποίο είχατε πρόσβαση, της δραστηριότητας και της τοποθεσίας σε διαχρονική βάση, των συνδέσεων που ενεργοποιήσατε και των πληροφοριών μετατροπής καθώς και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που παρείχατε, όπως δημογραφικές και γεωγραφικές πληροφορίες («Πληροφορίες»).

    Οι εν λόγω πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τη Napster και τρίτους για σκοπούς εξαγωγής στατιστικών χρήσης, όπως ανάλυση και παρακολούθηση δεδομένων, καθορισμό της απήχησης που έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο και απόκτηση καλύτερης αντίληψης για τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα («Υπηρεσίες στατιστικών χρήσης»). Οι εν λόγω πληροφορίες μπορούν να συνδυαστούν με πληροφορίες από άλλες πηγές.

    Οι Πληροφορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από τρίτους για την προβολή διαφημιστικού περιεχομένου και περιεχομένου που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα ή την τοποθεσία σας. Εμείς ή κάποιος τρίτος πάροχος δεδομένων μπορεί να συλλέγουμε, να αποθηκεύουμε και να κοινοποιούμε το μοναδικό αναγνωριστικό της συσκευής του κινητού σας, με σκοπό να σας προβάλουμε διαφημίσεις και περιεχόμενο κατάλληλο για εσάς, ενώ χρησιμοποιείτε εφαρμογές ή σερφάρετε στο Διαδίκτυο, ή να επιδιώξουμε να αναγνωρίσουμε μοναδικά τη συσκευή σας ανάμεσα σε άλλες συσκευές ή προγράμματα περιήγησης («Διαφημιστικές Υπηρεσίες»). Για να προβάλουμε αυτές τις διαφημίσεις ή περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντά σας, εμείς ή ο τρίτος πάροχος δεδομένων μπορεί να συλλέγουμε και να κοινολογούμε ανωνυμοποιημένες πληροφορίες σχετικά με εσάς (πληροφορίες που έχουμε λάβει από τρίτους) είτε για δεδομένα που μας έχετε υποβάλει αυτοβούλως, όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή την τοποθεσία σας, είτε για δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς, περιλαμβανομένου του αναγνωριστικού της συσκευής σας ή της διεύθυνσης IP. Οι εν λόγω πληροφορίες κοινοποιούνται μόνον σε αυτούς τους συνεργάτες σε συγκεντρωτική, κρυπτογραφημένη και/ή μη αναγνώσιμη από άνθρωπο μορφή, και η ταυτοποίησή σας είναι αδύνατη.

    Για να εξαιρεθείτε από τα cookies Διαφημιστικών υπηρεσιών, ενημερώστε τις ρυθμίσεις cookiesσας από τη σελίδα www.napster.com/cookie-settings

    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ: Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα παραπάνω cookies ενημερώνοντας τις ρυθμίσεις cookies σας από τη σελίδα www.napster.com/cookie-settings. Οι Υπηρεσίες στατιστικών χρήσης είναι απαραίτητες για την παροχή της Υπηρεσίας σε εσάς. Ως εκ τούτου, για να εξαιρεθείτε από τις εν λόγω Υπηρεσίες πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην Υπηρεσία. Στην παρακάτω ενότητα πληροφορίες σχετικές με γεωγραφικές τοποθεσίες μπορείτε να βρείτε σελίδες με πρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με χώρες.

  12. Άλλες Aπαραίτητες Γνωστοποιήσεις:

    • Σε περίπτωση πώλησης ενός ή περισσοτέρων επιχειρηματικών μονάδων της Napster, μπορεί, κατά την κρίση μας, να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τους προσφέροντες ή τους αγοραστές, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    • Αν η Napster τεθεί σε πτώχευση ή σε ισοδύναμη κατάσταση σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, ο διαχειριστής ή ο δέκτης της πτώχευσης μπορεί να έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τα στοιχεία σας σύμφωνα με τις διαδικασίες ή/και οποιαδήποτε μελλοντική παροχή υπηρεσιών.

    • Μπορούμε, κατά την κρίση μας και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με την θυγατρικές εταιρίες μας, τους γονείς, ή τους συνεργάτες μας ανάλογα με τις ανάγκες για την κατασκευή, την παροχή και βελτίωση των υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο.

    • Μπορούμε να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας ως απαραίτητo, για την επιβολή Άδεια Χρήσης του Τελικού Χρήστη και τους Όρους Χρήσης , την διερεύνηση πιθανών παραβιάσεων, ή αλλιώς την αντιμετώπιση δυνητικής ή πραγματικής απάτης, ή ασφαλείας και τεχνικά ζητήματα.

    • Η Napster μπορεί να αποκαλύψει τις πληροφορίες σας εάν απαιτηθεί από το νόμο ή εάν θεωρήσουμε έχοντας ως βάση την καλή τη πίστη ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο προκειμένου να: (α) συμμορφωθούμε σύμφωνα με το νόμο (Β) συμμορφωθούμε σύμφωνα με διαταγή που εκδίδεται από αρμόδια δικαστική αρχή (Γ) υπακούσουμε στην υπηρεσία της νομικής διαδικασίας κατά της Napster (Δ) προστατεύσουμε και υπερασπίσουμε τα δικαιώματα ή και την ιδιοκτησία της Napster ή (ε) ενεργήσουμε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

    ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Η δημοσιοποίηση των πληροφοριών σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτείται, είτε από το νόμο ή από τα δεδομένα της κατάστασης. Δεν μπορείτε να περιορίσετε αυτή την αποκάλυψη.

Πωσ Μπορειτε Να Ελεγξετε Τον Λογαριασμο Σασ Στην Napster;

  1. Πληροφορίες Λογαριασμού

    Μπορείτε να ενημερώσετε, διορθώσετε ή να απενεργοποιήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή απλά κάνοντας σύνδεση στο λογαριασμό σας στο διαδίκτυο ή στις εφαρμογές μας, ή επικοινώντας μαζί μας στο help@napster.com. (Αν συνδέεστε στισ Υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σας από μια υπηρεσία τρίτου μέρους, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία ώστε να ενημερώσετε το λογαριασμό σας στην Napster.) Με την απενεργοιποίηση του λογαριασμού σας θα σταματήσουν όλες οι συλλογές νέων πληροφοριών. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες σας, όπως απαιτείται από το νόμο ή για νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως περιγράφεται παραπάνω. Έχετε δικαίωμα (1) να ζητήσετε τη διαγραφή όλων των πληροφοριών που διατηρούμε για το άτομό σας και οι οποίες επιτρέπουν την αναγνώρισή σας αφού απενεργοποιηθεί μόνιμα ο λογαριασμός σας, (2) να ζητήσετε την πρόσβαση στις πληροφορίες που διατηρούμε για το άτομό σας και οι οποίες επιτρέπουν την αναγνώρισή σας, (3) να διορθώσετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία κάθε πληροφορίας που διατηρούμε για εσάς και η οποία επιτρέπει την αναγνώρισή σας ή (4) να αναιρέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή πληροφοριών ή να αρνηθείτε την επεξεργασία τους όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου, επικοινωνώντας με τη διεύθυνση help@napster.com. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι σε μια τέτοια περίπτωση, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες ή σε όλες τις Υπηρεσίες. Επίσης, έχετε δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων. Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τη συλλογή ή την επεξεργασία των πληροφοριών σας στην κατά τόπους αρμόδια εποπτική αρχή.

  2. Επικοινωνία Μέσω Της Napster

    Η Napster μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας μεταβιβάσατε), από ειδοποιήσεις, προειδοποιήσεις, ή άλλα μέσα. Μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε διαφημιστικές ενημερώσεις από την Napster, ακολουθώντας τις οδηγίες στις ίδιες τις ανακοινώσεις, με την ενημέρωση των προτιμήσεων του λογαριασμού σας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής σας, στον online λογαριασμό σας ή επικοινωνώντας με την help@napster.com. Εάν αποχωρήσετε από τα διαφημιστικά μηνύματα, μπορούμε ακόμα να σας στείλουμε μη διαφημιστικές ειδοποιήσεις, όπως αυτές που είναι σχετικές με τον λογαριασμό σας, τις αλλαγές στα διοικητικά νομικά έγγραφα (όπως η παρούσα Πολιτική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων) ή τις εν εξέλιξη επιχειρηματικές σχέσεις μας.

  3. Πωσ Η Napster Κρατα Τισ Πληροφοριεσ Σασ Ασφαλεισ;

    Η ασφάλεια των πληροφοριών σας είναι σημαντική για εμάς. Η Napster χρησιμοποιεί μεθόδους προτύπων, όπως την κρυπτογράφηση και περιορισμούς πρόσβασης για να σας προστατεύσει και να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι ασφαλείς από την απώλεια, κλοπή, κατάχρηση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, τροποποίηση και καταστροφή. Παρ ‘όλα αυτά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια των πληροφοριών σας. Μπορείτε να μας βοηθήσετε με την εξασφάλιση του λογαριασμού σας στη Napster με έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, και μη μοιράζοντας τις πληροφορίες του λογαριασμού σας με τους άλλους.

    Οι πληροφορίες σας μπορεί να συλλεχτούν, αποθηκευτούν, επεξεργαστούν ή χρησιμοποιηθούν (συλλογικά, «Στεγαστούν» ή “Φιλοξενούν”) σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες δεν μπορεί να είναι στη χώρα ή εδαφική επικράτεια όπου διαμένετε. Η προστασία των δεδομένων, της ιδιωτικής ζωής και άλλως ισχυόντων νομοθεσιών, κανόνες και κανονισμοί εδαφών στους οποίους Συλλέξαμε τις πληροφορίες σας, μπορεί να είναι ίδια αλλά μπορεί να είναι και διαφορετική από εκείνες στο έδαφος όπου ζείτε. Λόγω αυτού, μπορεί να ισχύουν διαφορετικά πρότυπα προστασίας των πληροφοριών σας, ανάλογα με τη σχετική δικαιοδοσία στην οποία στεγάζεται τις πληροφορίες σας. Εμείς (και οι τρίτοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε) εφαρμόζουμαι διαδικασίες για την εξασφάλιση λογικών επιπέδων προστασίας των δεδομένων όταν αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας. Με την αποδοχή αυτής της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, συναινείτε σε όλες τις πτυχές παραμονής των πληροφοριών σας σε άλλες περιοχές. Στο βαθμό που επιτρέπεται στη χώρα στην οποία ζείτε, με τη χρήση των Υπηρεσιών θα παραιτηθειτε από οποιοδήποτε δικαίωμα μπορεί να έχετε για να εξασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες σας στεγάζονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Παιδια

Η Napster έχει δεσμευτεί για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια των παιδιών. Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης , θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών (ή την ηλικία ενηλικίωσης στην περιοχή όπου ζείτε – όποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο) για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, και τουλάχιστον 13 ετών (ή το νομικό ελάχιστο όριο στο έδαφος στο οποίο ζείτε – όποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο) για να να χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες. Δεν συλλέγουμε εν γνώση μας πληροφορίες από παιδιά κάτω από την ελάχιστη ηλικία. Μην μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες οποιουδήποτε ατόμου κάτω από το κατώτατο όριο ηλικίας. Σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικές πληροφορίες από κάποιο άτομο που είναι κάτω από το κατώτατο όριο ηλικίας, θα λάβουμε μέτρα για να διαγράψουμε αμέσως τις πληροφορίες αυτές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@napster.com αν πιστεύετε ότι έχουμε συλλέξει κατά λάθος αυτές τις πληροφορίες.

Αλλαγεσ Στην Παρουσα Πολιτικη Προστασιασ Προσωπικων Δεδομενων

Μπορούμε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια να αλλάξουμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων από καιρό σε καιρό. Αν κάνουμε αλλαγές, θα σας ενημερώσουμε μέσω της αναθεώρησης της «τελευταίας ενημέρωσης» στο πάνω μέρος της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και για σημαντικές αλλαγές, μπορούμε να σας παρέχουμε επιπλέον προειδοποίηση (όπως με την αποστολή μίας ηδοποίησης) ή ζητώντας σας να αποδεχτείτε ρητά τη νέα έκδοση της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ 14 ημερών μετά την κοινοποίηση. Εάν έχετε αντίρρηση σε οποιαδήποτε από τις αλλαγές, μπορείτε να τερματίσετε το λογαριασμό σας και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες. Αν δεν σας ζητήσουμε να συναινέσετε ρητά στις αλλαγές, η συνεχιζόμενη χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας ή η ρητή συγκατάθεσή σας μετά από μία αλλαγή θα αποτελέσει δεσμευτική αποδοχή της ίδιας.

ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΣΆΣ: Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες ώστε να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις πρακτικές μας πληροφορίες, τις νέες αλλαγές ή τις σχετικές προόδους και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Αν έχετε αντίρρηση για τις αλλαγές που κάνουμε στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να τερματίσετε το λογαριασμό σας και να διακόψετε την χρήση των Υπηρεσιών.

Επικοινωνηστε Μαζι Μασ

Αν έχετε απορίες ή παράπονα, ή θέλετε πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο privacy@napster.com.

Ειδικεσ Πληροφοριεσ Εδαφουσ

Παραπάνω πληροφορίες ή πόροι ισχύουν σε ορισμένες περιοχές. Παρακαλώ διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες, σε περίπτωση που αντιστοιχεί στην σχετική επικράτεια στην οποία ζείτε:

  1. Βραζιλία

    Οι νομοθεσίες της Βραζιλίας θα ισχύσουν για τη χρήση των Υπηρεσιών, περιλαμβανομένων των ειδικών διατάξεων για την προστασία των ιδιωτικών πληροφοριών. Προκειμένου τηρήσει την ισχύουσα νομοθεσία, η Napster θα αποθηκεύσει τα δεδομένα που σχετίζονται με τις δραστηριότητές σας όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες, όπως και τα αρχεία καταγραφής πρόσβασης, για το χρονικό διάστημα που θεσπίστηκε από τον νόμο 12.965/2014 ή άλλος ενημερωμένος καθορισμός που αντικαθιστά ή τροποποιεί αυτήν.

    Μόλις σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή όλων των δεδομένων που σχετίζονται με τη χρήση των Υπηρεσιών – αυτό, όμως, δεν εμποδίζει την Napster από τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις αποθήκευσης που ορίζονται από το νόμο 12.965/2014 ή άλλο ενημερωμένο κανονισμό που την αντικαθιστά ή τροποποιεί.

  2. Germany

    Soweit Napster vorstehend erklärt, nicht verantwortlich zu sein und keine Verantwortung zu übernehmen für jedwede Nutzung Ihrer Informationen durch Dritte oder für die Datenschutzpraktiken jedweder Dritten, so gilt dies nicht für die Haftung von Napster für Schäden aus der Verletzung des Lebens, des Körpers oder der Gesundheit, die auf einer fahrlässigen Pflichtverletzung von Napster oder einer vorsätzlichen oder fahrlässigen Pflichtverletzung seiner gesetzlichen Vertreters oder Erfüllungsgehilfen beruhen und dies gilt ferner nicht für die Haftung von Napster für Schäden die auf einer grob fahrlässigen Pflichtverletzung von Napster oder auf einer vorsätzlichen oder grob fahrlässigen Pflichtverletzung der gesetzlichen Vertreters oder Erfüllungsgehilfen von Napster beruhen.

  3. Καναδάς

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας με τους διαφημιστές εταίρους μας ώστε να στοχεύουμε διαφημίσεις που σας αφορούν ή για να εξαιρεθείτε από τη χρήση των πληροφοριών σας για διαφημιστικούς σκοπούς, παρακαλούμε επισκεφθείτε το DAAC Consumer Opt-Out page.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας όσο αφορά τη συλλογή και την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο του Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Καναδά:

    30 Victoria Street

    Gatineau, Quebec

    K1A 1H3

    Toll Free: 1-800-282-1376

    Phone: 819-994-5444

    Fax: 819-994-5424

    TTY: 819-994-6591

    www.priv.gc.ca

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας όσο αφορά τη χρήση των προγραμμάτων υπολογιστή που συλλέγουν τα προσωπικά σας στοιχεία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την CRTC (Επιτροπή Καναδικής Ραδιοτηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών):

    Canadian Radio-television and Telecommunications Commission

    Les Terrasses de la Chaudière

    Central Building

    1 Promenade du Portage

    Gatineau, Quebec

    J8X 4B1

    Toll Free: 1-877-249-CRTC (2782)

    Toll-free TTY: 1-877-909 CRTC (2782)

    Tel: 819-997-0313

    www.crtc.gc.ca

  4. Ευρώπη

    Πριν σας επιτραπεί να εγγραφείτε σε ένα λογαριασμό και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στους εγγεγραμμένους χρήστες, θα πρέπει να συμφωνείσετε ρητά στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εκτός από το βαθμό που η χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών μας είναι απαραίτητος ώστε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες, είτε για σκοπούς χρέωσης ή την ισχύουσα νομοθεσία, που μας επιτρέπει την επεξεργασία των πληροφοριών χωρίς τη συγκατάθεσή σας, μπορείτε να ανακαλέσετε οποιαδήποτε συγκατάθεση για την επεξεργασία των πληροφοριών σας στο μέλλον ή να ορίσετε μία συγκεκριμένη χρήση των πληροφοριών σας (όπως για τη διαφήμιση ή την αγορά/αναζήτηση γνώμης). Κατόπιν αιτήματός σας, θα επιβεβαιώσουμε και ποιες προσωπικές πληροφορίες κατέχουμε που σας αφορούν και θα τις ενημερώσουμε ή διορθώσουμε, θα αφαιρέσουμε τα στοιχεία σας και θα πληρήσουμε συγκεκριμένα αιτήματα εξαίρεσης. Για να κάνετε ένα τέτοιο αίτημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την privacy@napster.com. Εάν αποχωρήσετε από τη συλλογή μας ή την χρήση ορισμένων πληροφοριών μας, μπορεί, να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε ορισμένα ή όλα τα χαρακτηριστικά ης υπηρεσίας.

    Ο ελεγκτής δεδομένων για τα προσωπικά σας στοιχεία είναι:

    Napster Luxembourg S.a.r.l.

    60, Route de Luxembourg, L-5408 Bous, Luxemburg

    Registration Number: B 110203

    legal@napster.com

    Για να επικοινωνήσετε με τον ομάδα προστασίας δεδομένων, αποστείλετε μήνυμα στη διεύθυνση dataprotection@napster.com.

    Σας ενημερώνουμε ότι δεν συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με το άτομό σας για λόγους προώθησης, σε περίπτωση που έχουμε εύλογους λόγους να πιστεύουμε ότι διαμένετε μόνιμα στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο («ΕΟΧ»).

    Η Napster είναι δυνατόν να διαβιβάζει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται τις προσωπικές σας πληροφορίες εκτός του ΕΟΧ, καθώς και στην Ινδία (μόνο για σκοπούς εξυπηρέτησης των πελατών) και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ορισμένες χώρες εκτός ΕΟΧ έχουν αναγνωριστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ (για τον πλήρη κατάλογο των εν λόγω χωρών συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα http://ec.europa.eu/justice/data-protection/International-transfers/adequacy/index_en.html. Όπου οι προσωπικές σας πληροφορίες προορίζονται για διαβίβαση σε χώρες για τις οποίες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, λαμβάνουμε μέτρα για να εξασφαλιστούν τα κατάλληλα επίπεδα προστασίας για όλες τις εν λόγω πληροφορίες. Ο λόγος της εν λόγω διαβίβασης είναι ότι είναι απαραίτητη για την ενεργοποίηση των Υπηρεσιών που μας ζητάτε, δυνάμει των συμβάσεων που έχετε συνάψει προς το συμφέρον ή κατ’ απαίτησή σας ή για άλλους νόμιμους επιχειρησιακούς και διαχειριστικούς λόγους. Η αποδοχή της παρούσας Πολιτικής Ιδιωτικού Απορρήτου και η συνακόλουθη χρήση των Υπηρεσιών αποτελεί για εσάς την αποδοχή της εν λόγω μεταβίβασης.

    Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην κατά τόπους αρμόδια εποπτική αρχή εάν έχετε κάποια ανησυχία σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας.

    Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο ελάχιστος όρος ηλικίας είναι 16.

  5. ΗΠΑ

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας με τους διαφημιστές εταίρους μας για να σας στοχεύσουμε διαφημίσεις, ή για να εξαιρεθείτε από τη χρήση των πληροφοριών σας για διαφημιστικούς σκοπούς, παρακαλούμε επισκεφθείτε την Σελίδα της Ψηφιακής Διαφήμισης Συμμαχίας Καταλωτή ή την Σελίδα Πρωτοβουλίας Διαφημιστικού Δικτύου.

  6. ΗΠΑ: Καλιφόρνια

    Ο νόμος της Καλιφόρνιας επιτρέπει τους κατοίκους της οι οποίοι είναι κάτω των 18 ετών να ζητήσουν και να λάβουν την αφαίρεση του περιεχομένου που τους αφορούν από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Επιτρέπει, επίσης, όλους τους κατοίκους της Καλιφόρνια να ζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες για το πώς τα προσωπικά τους στοιχεία μοιράζονται με τρίτους για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης. Για να κάνετε τέτοιου είδους αιτήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο privacy@napster.com.

    Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, μπορείτε να αφαιρέσετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς με την επίσκεψη την Napster Opt-Out Page.

    Σύμφωνα με το δίκαιο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν για λόγους διαφημιστικής προώθησης ενημερώνοντας τις ρυθμίσεις cookies σας από τη σελίδα www.napster.com/cookie-settings

    Περαιτέρω, ο νομός της Καλιφόρνιας απαιτεί ότι οι εμπορικές ιστοσελίδες όπως η δικιά μας πρέπει να αποκαλύπτει στους κατοίκους της πολιτείας το πώς αντιμετωπίζουμε την επιλογή «Μη-Παρακολούθηση» στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης. Δεν υπάρχει σήμερα μια συγκεκριμένη βιομηχανική πράξη ή συναίνεση σχετικά με το πώς είναι η εφαρμογή. Ως εκ τούτου, δεν διαφέρουμε από τις υπάρχουσες πρακτικές μας όταν υπάρχουν σήματα «Μη-Παρακολούθησης».